“Endüstri Mühendisliğine Giriş – Temel Bilgiler Elkitabı” nın ilk baskısı çıktı

İstanbul Gelişim Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Kenan ÖZDEN ve Prof. Dr. Tarık ÇAKAR’ın editörlüğünü yaptığı “Endüstri Mühendisliğine Giriş – Temel Bilgiler Elkitabı” başlıklı kitabın birinci baskısı çıktı.

“Endüstri Mühendisliğine Giriş – Temel Bilgiler Elkitabı” adlı eser hem ders kitabı hem de elkitabı niteliği taşımakta olup öğrencilerin, mezunların yararlanmasına sunulmak üzere
Eylül 2022’de ilk baskısı çıkmıştır. Toplam 19 ana bölümden oluşan ders kitabının 8 bölümü, Bölümümüz öğretim üyeleri Tarık Çakar, Kenan Özden, Cemalettin Kubat ve Didem Yılmaz tarafından yazılmış olup, bölüm öğretim üyelerimize bundan sonraki çalışmaları için başarılar dileriz.

igü_kitap_end