Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi - mmf@gelisim.edu.tr

Mimarlık (İngilizce)








 Akran Mentor Programı




Kariyer Geliştirme Merkezi tarafından Akran Mentor Programı başlatılmıştır. İlgilenen öğrencilerimiz başvuru için buraya tıklayabilirler.

Akran Mentor Kimdir?
Kariyer Geliştirme Merkezi tarafından oluşturulan ve Merkezce belirlenen ilkeler çerçevesinde farklı bölümlerde öğrenim gören; iletişim becerisi kuvvetli, takım çalışmasına yatkın olan öğrencilerin oluşturduğu; kariyer merkezi çalışmalarında aktif rol alan projeler üreten ve uygulayan, hem sektörü hem de akranları ile iletişim halinde olan bölüm liderleri öğrencilerdir.
Programın Amacı
Akran Mentor programını oluşturmadaki amacımız sosyal gelişimini önemseyen, organizasyon becerisi olan farklı bölümlerden öğrencileri bir araya getirerek potansiyellerini fark ettirmek ve geliştirmektir. Bu kapsamda da mentorlere özel eğitim ve organizasyonlardan yararlanarak iş hayatının beklediği doğrultuda yetkinlik ve becerilerini geliştirebiliyor olacaklardır. Tüm bunları yaparken de akademik alana katkı sunmak adına özel hazırladığımız bu programın işlevselliğini test ederek makale oluşturulacaktır.

Akran Mentor Belirleme Kriterleri
İstanbul Gelişim Üniversitesi lisans bölümlerinin 2. ve 3 ve 4. Sınıf öğrencisi olmak.
İletişim becerisi güçlü, yeni bağlantılar oluşturmaya hevesli olmak.
Tercihen yabancı dil bilen, öğrenci kulüplerinde aktif olan, projelerde aktif rol almak.
Gelişime açık, araştırmayı seven, yeni bağlantılar kurmada istekli olmak.
Kariyer ile ilgili çeşitli içerikler hazırlayıp sunum gerçekleştiriyor olmak.