Bilgisayar Mühendisliği

2021 YKS'de Bilgisayar Mühendisliğini Kazanan Öğrencilerimizi Heyecanla Bekliyoruz

2021 yılı YKS sonuçları açıklandıktan sonra İGÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümünde okumaya hak kazanan aday öğrencilerimiz için heyecanlı bir bekleyiş içerisine girdik.
Bu süreçte Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerimiz ve araştırma görevlilerimiz ile sizleri en iyi şekilde bilgilendirmek için yanınızda olduğumuzu belirtmek isteriz.

İGÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölümüyle ile ilgili tüm sorularınıza hem bölüm öğretim üyelerimiz ile hem de araştırma görevlilerimiz Arş.Gör .M. Ali Barışkan (mabariskan@gelisim.edu.tr)
ve Arş. Gör. Nagihan Çekiç (ncekic@gelisim.edu.tr) ile iletişim kurarak yanıt bulabilirsiniz.

Bölüm Başkanı: Dr. Öğr.Üyesi Hakan Aydın (haaydin@gelisim.edu.tr)