Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği Staj Defteri Teslimi Faaliyetleri

İGÜ Bilgisayar Mühendisliğinde yüz yüze yaz stajını tamamlayan öğrencilerimizin staj defterlerinin kontrolü maksadıyla 10 ve 17 Eylül 2021 tarihlerinde yapılan canlı (online) görüşmeler neticesinde 29 (yirmidokuz) adet staj defteri kontrolü yapılmıştır. Söz konusu staj defteri kontrol faaliyeti 08 Ekim 2021 tarihine kadar her hafta Cuma günü saat 15.00-15.30 aralığında Uzaktan (online) "Meet" bağı (meet.google.com/mon-zgvm-tax) üzerinden yapılmaya devam edecektir.

Son staj defteri kontrol tarihi 08 Ekim 2021 tarihidir. Bu tarihten sonra; İGÜ Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığınca staj defteri kontrolü yapılmayacak, Staj defteri teslim alınmayacak ve bu durumda olan öğrenciler başarısız sayılacaklardır. Bu bağlamda öğrencilerimizin söz konusu tarihe kadar staj defteri işlemlerini tamamlamış olmaları gerekmektedir.