Bilgisayar Mühendisliği

İGÜ Bilgisayar Mühendisliği Son Sınıf Öğrencileri Bitirme Projelerinin İlk Dönemini Tamamladı

İGÜ Bilgisayar Mühendisliği son sınıf öğrencilerimiz araştırma ve uygulama ağırlıklı yürüttükleri Bitirme Projelerinin ilk dönemini başarıyla tamamladı.

Bahse konu çalışmalarda, son sınıf öğrencilerimizin lisans seviyesinde aldıkları derslerinde edindikleri bilgileri Bitirme Projelerine yansıttıkları, özellikle yazılım kodu yazma, veri tabanı tasarımı yapma vb. yetilerini iyi seviyelerde kazandıkları, C#, Python, Colab, Java gibi yazılım dillerine hâkim oldukları ve “Mühendislik Tasarımı” kapsamında "Bilgisayar Mühendisliği Uygulama Geliştirme Kültürünü" edindikleri izlenimi edinilmiştir. Bu süreçte hem literatür taraması ve hem de "özgün yazılım kodu yazılması / uygulama yapılması" konusunda başarıyla tamamlanan çalışmalarda özveriyle bilimsel çalışmalar yapan tüm öğrencilerimizin başarılarının devamını dileriz.