Elektrik Elektronik Mühendisliği

Bölüm Tanıtımı

Bölümümüz, 2014-2015 yılında Elektrik-Elektronik Mühendisliği adı altına İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi içerisinde kurulmuş olup, 2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında faaliyetlerine başlamıştır.  Bölümümüz, henüz yeni kurulmuş olmasına karşın Elektrik-Elektronik Mühendisliği alanında çok başarılı ve değerli akademik kadrosu, yenilikçi, vizyoner ve kaliteli eğitim programı ile geleceğin en başarılı mühendislerini yetiştirmeye adaydır.

Okulumuz kaliteli, yenilikçi ve vizyoner öğretim görevlilerimize sahip olmasının yanı sıra çeşitli teknik olanaklara da sahiptir. Öğrencilerimizin Bilgisayar Laboratuvarları, Mikroişlemciler Laboratuvarı gibi  teknik donanımlarımız ile pratikte de yetkinlik kazanması sağlanmaktadır. Yatay geçiş imkanlarının da tanındığı okulumuzda öğrencilerimize benzeri pek çok fırsat sunulmaktadır.