ABET Akreditasyon Değerlendirmesi

Mühendislik ve Teknoloji Yüksek Eğitim Programlarını akredite eden ABD merkezli tanınmış kuruluş ABET’e (Accreditation Board for Engineering and Technology) Bölümümüzün akreditasyon için başvurusu üzerine 16-20 Kasım 2018 tarihleri arasında ABET Akreditasyon Değerlendirme Komisyonu üniversitemizde ve bölümümüzde inceleme ve değerlendirmelerde bulunmuştur.

Bu süreç boyunca özellikle dış paydaş olan Endüstri Temsilcisi Danışma Kurulu Üyelerimize ve mezunlarımıza, tüm bu incelemeler ile bizlerin eğitim kalitesini desteklemeyi amaçlayan saygı değer ABET heyetine yürekten teşekkür ederiz. Akreditasyon sürecinde Başta Mütevelli Heyeti Başkanımız olmak üzere tüm üst yönetimimize, Bölüm Öğretim Elemanlarımıza büyük bir özveriyle verdikleri olağanüstü destek için sonsuz teşekkürlerimizi sunarız.