İGÜ’de “Endüstri 4.0 ve Dijitalleşme Konferansı” düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından ‘Endüstri 4.0 ve Dijitalleşme Konferansı’ düzenlendi.

Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından düzenlenen “Endüstri 4.0 ve Dijitalleşme Konferansı” öğrencilerin vizyonuna katkı sağlamak, bakış açılarını genişletmek amacıyla İGÜ GSF Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Konferansa konuşmacı olarak, Siemens Türkiye Dijitalizasyon ve Endüstri 4.0 Pazarlama Müdürü Derya İren katıldı. Konferans, MMF Dekanı Prof. Dr. Saadettin Aksoy, Endüstri Mühendisliği Bölümü Kulüp Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi İlkay Saraçoğlu’nun açılış konuşmaları ile başladı. Konuyla ilgili bilgi ve deneyimlerini aktaran Derya İren, öğrenciler tarafından ilgiyle dinlendi.