ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ

Oryantasyon eğitimi toplantısı

27.09.2018 Per 01:44

İstanbul Gelişim Üniversitesi Endüstri Mühendisliği oryantasyon eğitimi toplantısı gerçekleştirilmiştir.

Oryantasyon eğitimi toplantısı
25 Eylül 2018 tarihinde aramıza yeni katılan 1. sınıf öğrencilerine bölüm öğretim üyelerini, bölümü, fakülteyi, üniversitemizden, yararlanacakları hizmet ve olanakları tanımalarını sağlamak, kendilerini İGÜ ailesi içinde olduklarını hissettirmek amacıyla bölüm tarafından oryantasyon eğitimi düzenlenmiş ve tanıtım sunumu yapılmıştır (Sunuma ulaşmak için tıklayınız).

Toplantı başlangıcında tüm öğretim elemanlarımız tek tek kendilerini tanıtarak yeni öğrencilerimize tavsiyelerde bulunmuşlardır. Sunum kapsamında Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kenan Özden tarafından, Endüstri Mühendisliği'nin anlamı ve görev alanları, bölüm ders programı, laboratuvar ve olanakları, eğitim- öğretim amaç ve ilkelerimiz, yönerge ve yönetmelikler hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin okula ve bölüme daha çabuk adapte olabilmeleri sağlanmıştır.