İnşaat Mühendisliği

Öğretim Üyelerimizden Dr. Öğr. Üyesi Ahmad Reshad NOORI'nin Başarısı

Dr. Öğr. Üyesi Ahmad Reshad NOORI'nin Doktora Tezi, Uygulamalı Bilimlerde Hesaplamalı Metotların Avrupa Komitesi’nce Finalist Seçildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, İnşaat mühendisliği öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Ahmad Reshad NOORI’nin “Axisymmetric Bending and Flexural Vibration Analysis of Heterogeneous (FGM) Circular Plates” konusunda  hazırladığı doktora tezi, Uygulamalı Bilimlerde Hesaplamalı Metotların Avrupa Komitesi’nce her yıl düzenlenen, 2019 yılında mühendislik ve uygulamalı bilimlerde hesaplama yöntemleri alanında yapılmış en iyi doktora tezi ödülü “ECCOMAS PhD Awards” için finalist olmayı başarmıştır.

ECCOMAS Doktora ödülleri nedir?
ECCOMAS'ın, Uygulamalı Bilimler ve Mühendislikte Hesaplamalı Yöntemler alanında en iyi doktora tezi için oluşturduğu ödüldür. Doktora Ödülü için her üye komite, Türkiye için Teorik ve Uygulamalı Mekanik Türk Milli Komitesi,  bir aday önerir ve ECCOMAS’ın 18 üyeli Doktora Ödül Komitesi kazanan adayı seçer.

Haber kaynağına ulaşmak için tıklayınız.