İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ (İNGİLİZCE)

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi tanıtımları devam ediyor

28.07.2019 Paz 09:51

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi'nin (MMF) 2019-2020 eğitim öğretim yılı için tercih ve tanıtım günleri başladı. Resmi olarak 23 Temmuz'da başlayan tercih süreci için öğrenciler üniversiteyi 29 Temmuz'a kadar ziyaret edebilecek.

tanıtım
Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sonuçlarının açıklanmasının ardından aday öğrenciler ve aileleri için üniversite arayışı devam ediyor. Bu süreçte öğrenciler hedeflerinde bulunan üniversiteleri ziyaret etme imkânı yakalıyor.

Gelişim Tower’da gerçekleştirilen tercih ve tanıtım günlerine katılan adayların üniversitenin akademisyenleri, idari kadrosu ve öğrencileri ile tanışarak eğitim, burs, kültür ve etkinlik alanları, amfi ve oditoryum sınıfları ve kampüs olanaklarını yerinde tanıma fırsatı bulmaktadır.

Tanıtım günleri