MEKATRONİK MÜHENDİSLİĞİ

MEKON Uluslararası Katılımlı Mekatronik Konferansında Sunumlar Gerçekleştirildi

25.06.2021 Cum 03:21

Öğrencilerimiz, 25 Haziran 2021 tarihinde düzenlenen, MEKON Uluslararası Katılımlı Mekatronik Konferansında sunumlarını gerçekleştirmiştir.

MEKON Uluslararası Katılımlı Mekatronik Konferansında Sunumlar Gerçekleştirildi

Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kenan Şentürk’ün danışmanlığını yürüttüğü ve Erkan Yasin Babal, Batuhan Narin, Furkan Taha ASLAN, Talha Sürenoğlu isimli öğrencileri tarafından hazırlanan “Elektrikli Araçlarda Batarya Yönetim ve Soğutma Sistemi” isimli çalışma 25 Haziran 2021 tarihinde düzenlenen Uluslararası Katılımlı Mekatronik Öğrenci Konferansında 4. Sınıf öğrencisi Erkan Yasin BABAL tarafından başarıyla sunulmuştur.

Mekatronik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cansu Noberi`nin danışmanlığını yürüttüğü ve Şevval Sultan Sübekci, Kardelen Yılmaz isimli öğrencileri tarafından hazırlanan "Konveyör Bant Sistemi İle Ürün Kontrolü İçin Robot Kol Tasarımı" isimli çalışma 25 Haziran 2021 tarihinde düzenlenen Uluslararası Katılımlı Mekatronik Öğrenci Konferansında 4. Sınıf öğrencisi Kardelen Yılmaz tarafından başarıyla sunulmuştur.