Mimarlık

Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumu (EFİS 2021)

Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi bünyesinde geleneksel olarak düzenlenmekte olan Geleceğin Mühendisleri Uluslararası Öğrenci Sempozyumunun (EFİS) bu yıl beşincisi düzenlenecektir. Bu sempozyum, başta lisans ve yüksek lisans öğrenci projeleri olmak üzere farklı mühendislik dallarından akademik çalışmaların sunulabileceği bir organizasyondur. Bu yıl 9-11 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan EFİS 2021, Covid-19 sebebiyle çevrim içi olarak planlanmış ve eş zamanlı olarak Youtube üzerinden yayınlanmasına karar verilmiştir.

Sempozyum sonunda bütün bildiriler ISBN numaralı bildiriler kitabında basılacaktır. Ayrıca seçilen bildirilerin yayına dönüştürülmesi için çeşitli dergilerle görüşmeler sürdürülmektedir. Sempozyuma gönderilecek bildiriler 20 Haziran 2021 tarihine kadar tam metin olarak https://efis.beun.edu.tr sitesinde belirtilen ortama dijital olarak yüklenecektir.