Bilgisayar Mühendisliği STAJ Defteri Teslimi Faaliyetleri

İGÜ Bilgisayar Mühendisliğinde yüz yüze yaz Stajını tamamlayan öğrencilerimiz "Staj Defterlerini" her hafta Cuma günü saat 15.00-15.30 aralığında Uzaktan (ONLINE) "Meet" bağı üzerinden yapılan/yapılacak olan "Bölüm Başkanlığı Danışmanlık Görüşmesinde" Staj Komisyonu Öğretim Üyelerine bizzat toplantıya katılarak kontrol ettirecekler ve kontrol sonrası gerekli düzeltmeleri yapacaklardır.
İGÜ Bilgisayar Mühendisliğinde yüz yüze yaz Stajını tamamlayan öğrencilerimiz "Staj Defterlerini" her hafta Cuma günü saat 15.00-15.30 aralığında Uzaktan (ONLINE) "Meet" bağı (link-meet.google.com/mon-zgvm-tax) üzerinden yapılan/yapılacak olan "Bölüm Başkanlığı Danışmanlık Görüşmesinde" Staj Komisyonu Öğretim Üyelerine bizzat toplantıya katılarak kontrol ettirecekler ve kontrol sonrası gerekli düzeltmeleri yapacaklardır.
Bu işlemleri tamamlayanlar, Staj Defterlerini her hafta Çarşamba günü MMF D Blok Çalışma Ofisine bizzat kendileri gelerek Arş. Gör. Nagihan ÇEKİÇ'e saat 11.00-14.00 aralığında elden (2 Kpya karton ciltli) ve imza karşılığında teslim edebilirler. Konuyla ilgili diğer açıklamalar aşağıdadır:
1. Daha önce İGÜ Bilg.Müh.liği Staj Toplantısı ve Stajla ilgili duyurularda belirtildiği gibi, Üniversite ve Bölüm formatına uygun 2 (iki) adet "Staj Defterinin" ayrıntılı olarak doldurulması gerekmektedir.
2. Staj Defterleri elden imza karşılığında ve sadece Stajı yapan öğrenci tarafından Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, 3. katta Arş. Gör. Nagihan ÇEKİÇ'e her hafta Çarşamba günü elden ve imza karşılığı teslim edilecektir. Ancak Staj Komisyonu üyeleri tarafından online olarak kontrolü yapılmamış Staj Defterleri onaylanmayacak, imzalanmayacak ve teslim alınmayacaktır. Ayrıca yukarıda yer alan tarih ve saat aralığı dışında herhangi bir online kontrol yapılmayacak ve Staj Defteri/Evrak kabul edilmeyecektir.
3. Kontrolü tamam olan öğrencilerimiz Staj Defterlerini; Bölüm Başkanı imza hanesine Dr.Öğr.Üyesi Hakan AYDIN (Blm.Bşk.Yrd.sı Dr.Öğr.Üyesi Elham PASHAEI) veya Dr.Öğr.Üyesi Serkan GÖNEN (Blm.Bşk.Yrd.sı Dr.Öğr.Üyesi Nihal ALTUNTAŞ), diğer imza hanelerine ise Bilg.Müh.liği/Yzlm.Müh.liği Öğretim Üyeleri ve Araştırma Görevlilerine hafta içi ıslak imza ile kendileri imzalatmaları gerekmektedir.
4. Tüm işlemleri tamamlanan öğrenciler en son olarak elektronik ortamdaki Staj Defterlerini Bölüm Araştırma Görevlilerimize e-posta ile Kurumsal Arşivde saklanmak üzere öğrenci e-postaları üzerinden göndereceklerdir.
Başarılar dileriz.