TEKNOFEST 2021 Roket Yarışması Finalindeyiz

16.08.2021 Pzt 03:58

Her eğitim seviyesinde binlerce öğrenci ve mezunun katıldığı ve 34 branşta düzenlenen Teknofest'te Roket alanında Pegasus ve Kuzgun Roket takımlarımız finale adını yazdırdı.

Haber
Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Uçak Mühendisliği Bölümlerinin öğrencilerinden oluşan Kuzgun ve Pegasus roket takımları 2021 Teknofestte finale kaldı.

2018 yılında gerçekleştirilen ilk Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali’ne (TEKNOFEST) yalnızca Mekatronik Bölümü öğrencilerinden oluşan ekiple katıldıkları bilgisini veren İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mütevelli Heyeti Başkanımız Abdülkadir Gayretli, “Bu yıl kurulan takımlara birçok bölümden öğrenciler var. Mekatronik Mühendisliği, Endüstri Mühendisliği, Elektrik – Elektronik Mühendisliği, Bilgisayar Mühendisliği ve Uçak Mühendisliği Bölümlerinden bu işe ilgi duyan öğrencilerimizin kurduğu Pegasus ve Kuzgun Roket Takımları adını finale yazdırdı” diye konuştu.

Kaynak