Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi - mmf@gelisim.edu.tr

İnşaat Mühendisliği








 2020-2021 Bahar Dönemi Eğitimi Hakkında


2020-2021 Bahar Dönemi Eğitimi Hakkında


Değerli öğrencilerimiz,
 
Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının 17.02.2021 tarihli Yeni Koronavirüs Hastalığı Salgınında Eğitim-Öğretim Süreçleri konulu yazısı dikkate alınarak, 2020-2021 bahar döneminde tüm birimlerimizde eğitimin vize sınavlarına kadar çevrimiçi (senkron/asenkron) olarak sürdürülmesi kararı verilmiştir. Yeni koronavirüs salgını sürecinde Üniversitemizde,  Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu tarafından alınan kararlara göre süreç yönetilmektedir. Aynı zamanda sizlerin katıldığı anket yoluyla görüşleriniz dikkate alınmıştır.
 
Üniversitemizde vize sınavları online olarak yapılacaktır, vize sınavı sonrasında eğitim öğretim süreçleri, uygulamalı dersler ve final sınavının yapılış şekli pandeminin seyrine, Sağlık Bakanlığı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının kararlarına göre yeniden değerlendirilerek öğrencilerimize duyurulacaktır. Uygulamalı derslere vize sınavı sonrasında ağırlık verilecek, eksikliklerin ortaya çıkması halinde isteyen öğrenciler yaz döneminde uygulamalı dersleri tekrar alabileceklerdir.
 
Koronavirüs salgının ortaya çıkmasından sonra üniversitemizde önlemler en üst düzeyde alınmıştır. Azami dikkat ve sıkı tedbirler ile süreç yönetilmeye devam edilmektedir. Bugüne kadar olumsuz bir durum ile karşılaşılmamıştır.
 
Özellikle son sınıf öğrencilerimizin dönem kaybı veya hak kaybı yaşamaması için her türlü önlem alınmıştır. 
 
Amacımız öğrencilerimizi kampüslerimizde görmek ve yüz yüze eğitim yapmaktır. Tüm öğrencilerimize sağlıklı ve başarılı günler dilerim. 
 
Prof. Dr. Burhan Aykaç
Rektör