Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi - mmf@gelisim.edu.tr

Endüstri Mühendisliği








 Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi 2


Endüstri Mühendisliği Kulübünün öncülüğünde Bölümümüzce 26 Kasım 2018 günü 'Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi'nin ikincisi düzenlendi.


Endüstri Mühendisliği Kulübünün öncülüğünde Bölümümüzce 26 Kasım 2018 günü ikincisi düzenlenen 'Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi’nde öğrencilerin geleceğine katkı sağlayacak, kariyerlerine yön verecek, farklı alanlardaki uzman kişilerin konuşma yaptığı etkinliğimiz İGÜ GSF Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Etkinlik Kulüp Başkanı Mazlum ÖZTÜRK, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kenan ÖZDEN, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ramazan YAMAN, İGÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali OKATAN’ın açılış konuşmaları ile başlamıştır.
Etkinliğe konuşmacı olarak:
  • Abonesepeti kurucusu Deniz OKUMUŞ, 
  • Dizayn Vip kurucusu  Erbakan MALKOÇ,
  • Academy ve Hemenyik Co kurucusu ve eğitmeni Serkan EMİR,
  • Tüsiad, Tügiad, İSO ve Şirketlere yönetim danışmanlığı veya proje yapan RGA Yönetim Danışmanlık Şirketinin kurucusu Doç. Dr. Ruhi GÜRDAL,
  • Bilge Adam Birim Yöneticisi Ozan OĞUZ,
  • Youtuber Selçuk BÜYÜK katılmıştır.
Katılımcılar, etkinlik ile kendi yaşadıkları iş deneyimlerini, girişimcilik, mentorluk, yönetim ve liderlik, kişisel gelişim, kariyer ve iş yaşamlarındaki basamakları çıkarken hangi süreçlerden geçtikleri, karşılaştıkları zorluklar, başarıları ve başarısızlıkları, iş yaşamında aldıkları riskler hakkında konuşmalarını yapmışlardır. Başta Endüstri Mühendisi adayları öğrencilerimiz olmak üzere diğer bölümlerden de katılan  tüm öğrencilerimiz konuşmacıları ilgiyle izleyerek ve sorular sorarak konuşmacıların deneyimlerinden yararlanmışlardır.
Etkinlik sonunda yöneticilerimiz, hocalarımız ve Endüstri Mühendisliği Kulübü yöneticileri, konuşmacılara plaketler vermişlerdir. Değerli zamanlarını ayırarak etkinliğimize katılan ve öğrencilerimize deneyim ve birikimlerini sunan tüm konuşmacılara ve ayrıca onları dinlemeye gelen değerli hocalarımıza ve öğrencilerimize katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.