Mimarlık

ÖNEMLİ! "Gelecek Erişilebilir" Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması Hakkında

Sevgili Öğrenciler,

"Gelecek Erişilebilir" Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması'na göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Ancak 2022 - 2023 Bahar Yarıyılı boyunca sürmüş olan online / hibrit eğitim sebebiyle, "Gelecek Erişilebilir" Öğrenci Mimari Fikir Projesi Yarışması'na beklenen oranda katılım sağlanamamıştır. Bu sebepten dolayı yarışma takvimi, 2023 - 2024 Güz Yarıyılı'nda yüz yüze eğitime geçilmesi ile beraber güncellenerek önümüzdeki süreçte yarışma yeniden ilan edilecektir.

Yarışma takvimi ve şartnamesi güncellendiğinde, İstanbul Gelişim Üniversitesi ve İGÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi ve İGÜ MMF Mimarlık Bölümü web sayfalarından ve tüm sosyal medya hesaplarından yarışma ilanının duyurusu sizlerle paylaşılacaktır.