Mimarlık

Gerflor Türkiye ile "Geleceğine Zemin Yarat" / Avrupa Seyahat Bursu Kazan

Çağrımız diploma projesi öncesinde öğrenim gören mimarlık öğrencilerine! Avrupa Seyahat Bursu ödüllü yarışma başlıyor!

Diploma Öncesi Mimarlık Projeleri Yarışıyor

Yarışma, Gerflor Türkiye tarafından ilgili yıl için belirlenmiş üniversitelerin Mimarlık Bölümlerinde sadece lisans öğrenimi gören öğrencilere açıktır. Yarışmaya katılacak olan proje, Mimarlık Bölümü diploma öncesi verilen proje olmalıdır. Yarışmaya sunulan proje daha önce farklı öğrenci yarışmalarına katılmamış ve yayınlanmamış olmalıdır.

Öğrenciler mezuniyet projesi öncesinde hazırladıkları son mimari proje çalışmasını istenen formatta teslim ederek yarışmaya başvurabilmektedirler. Her eğitim yılında, öğrenciler tarafından gezi süresince üretilecek dokümanlardan (gezi notları, analizler, fotoğraflar, vb.) oluşan bir kitapçık hazırlanacaktır. Kitapçıkların yeni mimar adaylarını özendiren, gelecek dönemlere örnek ve mimarlık ortamına da zenginlik getirecek mütevazı kaynaklar olacağı düşünülmektedir.

Yarışma Takvimi

Son Başvuru:
6 Mart 2023 Pazartesi
23:59'a kadar

İlk Değerlendirme Jürisi:
31 Mart 2023 Cuma

Final Jürisi ve Ödül Töreni:
7 Nisan 2023 Cuma

Başvurular ve detaylı bilgi için: www.geleceginezeminyarat.com/tr