Mimarlık

2018 DASK-Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması

Üniversite öğrencilerinde deprem bilinci oluşturmayı ve depreme dayanıklı bina tasarımı becerisini arttırmayı hedefleyen 2018 DASK-Depreme Dayanıklı Bina Tasarım Yarışması’na katılan, Mühendislik-Mimarlık Fakültesi öğrencilerinden oluşan 5 kişilik takımımız Türkiye çapında 76 okul arasından ilk 24’e girerek finale katılma hakkı kazanmıştır.

Danışmanlığını İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden Dr. Öğr. Üyesi Ali ETEMADİ’nin yaptığı takımımızda Mimarlık Bölümü öğrencilerinden Gizem BOZKURT ve Adem Fatih SUNAL yer almaktadır. Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Gül YÜCEL yarışma ekibimizden desteklerini esirgememektedir.

Maket çalışmalarına devam etmekte olan yarışma ekibimize ilerledikleri bu yolda başarılar dileriz.