Mimarlık

İGÜ Mimarlık Bölümü öğrencisinin başarısı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF), Mimarlık Bölümü üçüncü sınıf öğrencisi İrem Kocabaş’ın çalışması, katıldığı FSMVÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Mimarlık Kulübü’nün düzenlediği “Mimari Tasarımda İfade Ulusal Öğrenci Yarışması”nda sergi grubuna seçilmiştir.

FSMVÜ Mimarlık ve Tasarım Fakültesi ve Mimarlık Kulübü’nün düzenlediği “Mimari Tasarımda İfade Ulusal Öğrenci Yarışması”nda toplam 132 çalışma değerlendirilmiş, altı ödül ve 21 sergi grubu olmak üzere toplam 27 çalışma seçilmiştir.

El çizim tekniği ile hazırlanmış mimari tasarım proje sunum paftalarının değerlendirildiği yarışmanın ödül töreni ve sergi açılışı, 3 Mayıs Cuma günü saat 17:00'da FSMVÜ Haliç Yerleşkesi D Blok Konferans Salonu fuayesinde yapılacaktır.

Öğrencimizin başarısını kutlarız.