Mimarlık

Prof. Dr. Rıfat Çelebi, uzaktan eğitim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF), Mimarlık Bölümü Başkanı Prof. Dr. Rıfat Çelebi, uzaktan eğitim süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Rıfat Çelebi, "Sevgili öğrencilerimiz, Yüksek Öğretim Kurul kararı, Üniversite Senatosu kararı ve Fakülte Kurulu kararı uyarınca yapılan açıklama sonucunda bahar dönemi tamamlanma sürecine kadar teorik derslerimiz uzaktan eğitim olarak devam edecektir. Bahar dönemi sonunda uygulamalı dersler yüz yüze eğitim şekilde sıkıştırılmış program çerçevesinde tamamlanacaktır. Salgın hastalık süreci ülkemizde devam ettiği sürece -ki dileğimiz bu durumun bir an önce atlatılmasıdır. Bahar dönemi bitimi süreciyle hiçbir öğrencimizin mağduriyet yaşamaması adına sıkıştırılmış olacak şekilde proje derslerimizde uzaktan eğitime geçilecektir" şeklinde konuştu.

İstanbul Gelişim Üniversitesi'nin ana sayfasında uzaktan eğitim sistemi bilgilendirilmesinin yayımlandığını belirten Çelebi, "Bu, üniversitemizde tüm uygulamalı dersler adına uygulanmış bir durumdur. Önemli olan sizlerin eğitiminizde dönem kaybetmeden ve mağdur olmadan en sağlıklı eğitimi almanızdır. Ülkemizde ve dünyada insanlığı etkileyen tüm bu süreçlerde en olumsuz durumların yaşanmadan atlatılmasını diliyorum" dedi.