Mimarlık

Salgın ve Toplum: Türkiye ekonomisi nereye gidiyor?

''Salgın ve Toplum: Türkiye ekonomisi nereye gidiyor?'' webinarı 9 Kasım 2021 salı günü gerçekleştirilecektir.

İstanbul Politikalar Merkezi (IPM), 2001 yılından bu yana küreselleşmenin çoklu krizlerinin tartışılması amacıyla iklim değişikliklerinden kutuplaşmaya, göçten çatışma çözümüne, demokratikleşmeden transatlantik ilişkilere kadar birçok alandaki soru ve sorunları ele almak amacıyla nitelikli ve kanıta dayalı araştırmalar gerçekleştirmektedir. Bu çalışmalar ışığında akademisyenler, uzmanlar, STK’lar ve öğrencilere yönelik bir tartışma platformu sağlamak, topluma ve karar alıcılara sağlam politika önerileri sunmak için bağımsız çalışmalar yürütmektedir. Bu doğrultuda, “Salgın ve Toplum: Türkiye ekonomisi nereye gidiyor?” adlı webinar 09 Kasım 2021 Salı, saat 15.00’te gerçekleşecektir.

Kayıt olmak için lütfen tıklayınız.

5 Ekim 2021 tarihli Salgın ve Toplum - “Geçmiş Dönemin Muhasebesi: Salgın, Toplum ve Siyaset” webinarını izlemek için lütfen tıklayınız.

Politikalar