Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tarık Çakar'ın Dönem Açılış Mesajı

Değerli Öğrenciler,

2020-2021 eğitim-öğretim yılı bahar döneminin tüm öğrencilerimize, akademik personelimize ve ülkemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İstanbul Gelişim Üniversitesi, Endüstri Mühendisliği ailesi olarak başarılı bir şekilde tamamlamış olduğumuz güz döneminin ardından daha iyilerini başarmak adına büyük istek ve azim ile Bahar dönemini açmış bulunuyoruz.

Pandemi koşullarının devam ettiği ülkemizde, akademik kadromuz ile birlikte hazırlamış olduğumuz güncel müfredatımız ve ders kaynaklarımız ile desteklenen eğitim-öğretim planlamamız ile birlikte özellikle mezuniyetlerine bir dönem kalmış olan öğrencilerimizin tam olarak sektöre hazır hale gelmesini amaçlıyoruz.

Her dönem olduğu gibi, bahar dönemi içerisinde öğrencilerimizi sektör temsilcileri ile online ortamda buluşturarak öğrencilerimizin sektörün taleplerini anlamaları ve kendilerini sektör ihtiyaçlarına yönelik hazırlamaları yönünde gerekli bakış açısını kazanabilmelerini hedefliyoruz.

Her geçen yıl Bölümümüzü daha iyi hale getirmek adına kendimizi geliştirmeye çalışmaktayız. Güz döneminde, bölümümüzde görevli akademisyenler bilimsel çalışmalarını da devam ettirmişlerdir. Bu vesile ile kendilerini tebrik eder, yeni dönemde bu çalışmaların artarak devam etmesini temenni ederim.

Belirttiğimiz hususlar ışığında yeni dönemin hepimize sağlık ve başarı getirmesi dilerim.