Dijital Akran Mentor Başvuruları Hakkında

Dijital Akran Mentoru Olarak Yetiştirilerek İGÜ Kariyer Merkezi Dijital Mentorluk Projelerinde Görev Alacak Ekip Arkadaşları Aranmaktadır.

Dijital Akran Mentoru olarak yetiştirilerek İGÜ Kariyer Merkezi Dijital Mentorluk Projelerinde görev alacak ekip arkadaşları aranmaktadır.

''AKRAN MENTÖR KİMDİR?

Kariyer Geliştirme Merkezi rehberliğinde ve Merkezce belirlenen ilkeler çerçevesinde kendi bölümündeki ve görev verilmesi durumunda diğer bölümlerdeki arkadaşlarına gönüllü liderlik ve danışmanlık yapacak, belirli donanıma sahip, Üniversitece belgelendirilmiş İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencisidir.

KİMLER AKRAN MENTÖR OLABİLİR?

Akran Mentörlük şartları aşağıda belirtilmiştir.
  • İstanbul Gelişim Üniversitesi lisans bölümlerinin 2. ve 3. Sınıf öğrencisi olmak
  • En az 2.00 son dönem GANO’ya sahip olmak
  • Disiplin cezası almamış olmak.
Yabancı dil bilen, öğrenci kulüplerinde aktif olan, projelerde aktif rol alan öğrencilere öncelik verilecektir. ''

* Başvuru: kariyer@gelisim.edu.tr
** Referans Mektubunu dolduran Hocalarımız kariyer@gelisim.edu.tr adresine formu gönderebilirler.