Staj Defterleri Hk.

Değerli Öğrenciler,

Stajlar ve staj defterleri ile ilgili çok fazla soru gelmektedir. Dönem içerisinde yapılan staj toplantısına katılmanız gerekmektedir. Her yıl istisnasız bir şekilde staj bilgilendirme toplantıları düzenlenmektedir. Staj defterleri ile ilgili dikkat etmeniz gereken konular aşağıda listelenmiştir:
  • Biri bölüm formatı diğeri üniversite formatı olmak üzere toplam 2 adet staj defteri doldurulacaktır. 2 staj defteri birbirinden farklı olup ulaşmak için tıklayınız. Linke tıklandığında açılan sayfada en üstte yer alan Bölüm formatlı, en altta yer alan ise Üniversite formatlı staj defterine yönlendirmektedir.
  • Bölüme ait staj defterinde yer alan sayfa sıralamalarını değiştirmeyiniz.
  • Stajların bitiş tarihinden itibaren en geç 20 gün içinde, doldurulan 2 staj defterinin Bölüme imza karşılığında teslim edilmesi gerekmektedir.
Defterlerin doldurulması:
Staj defterleri, Endüstri Mühendisliği Staj Kılavuzu ve Defterine (formlar ve belgeler sekmesinde en üstte yer alan Bölüm formatlı defter) göre doldurulacaktır. Bu kılavuzun en son sayfalarında hem Üretim Stajı hem de Yönetim Stajı için değerlendirme kontrol listesi bulunmaktadır. Staj defterlerinizi bu konu başlıklarına göre doldurmanız gerekmektedir. Bununla ilgili ekstra bilgilendirme yapılmayacaktır.

Uyarı: Bölüme mail aracılığıyla soru sormadan önce staj yönergesini, kılavuzunu ve yapılan duyuruları dikkatlice okuyunuz.

Bilgilerinize.