Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde Gelişim Zirvesi gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Kulübü'nün ortak düzenleyicisi olduğu Gelişim Zirvesi 15-16 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği Kulübünün ortak düzenleyicisi olduğu Gelişim Zirvesi kapsamında sektörün önde gelen isimleri bir araya gelerek katılımcılara zengin bir program sundular. Etkinlik boyunca, sektörde deneyimli birçok isim katılımcılarla buluştu ve kendi alanlarındaki bilgi ve deneyimlerini paylaştılar.

Mehmet Öner Yeleğen (Mühendis Akademi)
Emre Ertok (Philips-Signify)
Anıl Demir (Singapore Airlines)
Senem Bilici (Akçansa)
Prof.Dr. Yorgo Istefanopulos
İrfan Önder (Bilge Ağaç Orman Okulu / Let’s Do It Marmara Bölgesi Direktörü)
Prof.Dr. Tansel Korkmaz, Levent Elmas (e-Ticaret Uzmanı)
Prof.Dr. Eşref Yalçınkaya
İlayda İrem Mumcu (Climpach)
Osman YALMAN (Signify)
gibi sektörün önde gelen isimleri, öğrencilerimize ilham verici konuşmalarıyla yol gösterdiler.
Bu etkinlik, katılımcılara farklı alanlardan uzmanların bir araya geldiği, bilgi ve deneyim paylaşımının yapıldığı verimli bir ortam sunarak öğrencilerin kişisel ve profesyonel gelişimlerine katkı sağladı.