İGÜ 2018-2019 mezuniyet töreni gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü 5'inci mezunlarını verdi.

2018-2019 eğitim öğretim yılı mezuniyet töreni 24 Temmuz 2019 Çarşamba günü Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezinde gerçekleştirildi. Büyük coşku içinde, öğrencilerimiz ve aileleriyle gerçekleştirilen törende genç mühendislerimiz diplomalarını aldıktan sonra büyük bir sevinçle keplerini havaya attılar. Tüm öğrencilerimizi kutluyor, genç mühendislerimize mutlu ve başarılı bir yaşam diliyoruz.

Öğrencimiz Hakan Aydoğan, 2018-2019 öğretim yılında Mühendislik Mimarlık Fakültesi birincisi ve bölüm birincisi olarak mezun olmuştur.

Kendisine başarılı bir iş hayatı diliyor, Bölümümüzü ve Fakültemizi gururlandırdığı için ayrıca teşekkür ediyoruz.