2022-2023 Akademik Yılı Bölüm Oryantasyonu düzenlenmiştir

3 Ekim 2022 Pazartesi günü saat 13:00'te J-701 no'lu sınıfta okumuza yeni kayıt olan birinci sınıf, yatay geçiş, dikey geçiş öğrencilerine bölüm öğretim üyelerini, bölümümüzü, fakültemizi, üniversitemizi, yararlanacakları hizmet ve olanakları tanımalarını sağlamak, kendilerini İGÜ ailesi içinde olduklarını hissettirmek amacıyla "Bölüm Oryantasyonu" düzenlenmiştir.

Bu kapsamda tüm öğretim üyesi hocalarımız kendilerini tanıtmış Prof. Dr. Kenan Özden tarafından Bölüm Oryantasyon sunumu yapılmıştır. Sunum kapsamında Endüstri Mühendisliğinin anlamı ve görev alanları, Bölüm ders programı, laboratuvar ve fiziksel olanaklar, eğitim- öğretim amaç ve ilkelerimiz, yönerge ve yönetmelikler hakkında bilgiler verilerek öğrencilerin Okula ve Bölüme daha çabuk adapte olabilmelerinin sağlanması amaçlanmıştır.

2022-2023 Akademik yılı tüm öğrencilerimiz ve hocalarımız için hayırlı olsun.