2m Kablo teknik gezisi gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Semanur Sarıçam ve 1.,2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılımıyla 2m Kablo'ya teknik gezi düzenlendi.

Endüstri Mühendisliği Dr. Öğretim Üyesi Semanur Sarıçam rehberliğinde 31 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilen 2m Kablo teknik gezisinde ilk olarak İş Sağlığı ve Güvenliği uzmanları ile bir araya gelen öğrencilere fabrika gezisi öncesi dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilgi verildi. Teknik gezi sırasında üretim, planlama, kalite, departmanı ve ar-ge merkezini gezen öğrenciler firma yöneticilerinden bilgi edindiler.

Etkinlik sonunda; endüstri mühendisi olmaya aday öğrencilerin fabrikadaki işleyiş ve makinalar hakkında genel bir bilgi sahibi olması, aynı zamanda çalışma ortamını görmeleri sağlanarak gelecekteki iş seçimlerinde belirleyici olması amaçlanmıştır. Öğrencilerin yaptıkları gözlemler ve edindikleri bilgi ve deneyimlerini yaşamlarının ileriki dönemlerine yansıtıp teknik gezi organizasyonundan maksimum yararı sağladıklarına inanıyoruz. Verdikleri destek, sıcak karşılama ve konukseverlikleri için 2m Kablo çalışanlarına teşekkür ederiz.

2m-kablo-2023teknikgezi