ADS Mühendislik teknik gezisi gerçekleştirildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Umut Hulusi İnan ve 1.,2., 3. ve 4. sınıf öğrencilerinin katılımıyla ADS Mühendislik'e teknik gezi düzenlendi.

Endüstri Mühendisliği Kulüp Danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Umut Hulusi İnan rehberliğinde 13 Kasım 2023 tarihinde düzenlenen ADS Mühendislik teknik gezisinde üretim, planlama, kalite departmanı ve ar-ge merkezini gezen öğrenciler firma yöneticilerinden bilgi edindiler.

Etkinlik sonunda; endüstri mühendisi olmaya aday öğrencilerin fabrikadaki işleyiş ve makinalar hakkında genel bir bilgi sahibi olması, aynı zamanda çalışma ortamını görmeleri sağlanarak gelecekteki iş seçimlerinde belirleyici olması amaçlanmıştır. Öğrencilerin yaptıkları gözlemler ve edindikleri bilgi ve deneyimlerini yaşamlarının ileriki dönemlerine yansıtıp teknik gezi organizasyonundan maksimum yararı sağladıklarına inanıyoruz. Verdikleri destek, sıcak karşılama ve konukseverlikleri için ADS Mühendislik çalışanlarına teşekkür ederiz.