Bitirme projesi sunumları tamamlandı

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü 2018-2019 bitirme projesi sunumları 28-30 Mayıs 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

Öğrencilerimiz, mezun olabilmeleri için güz döneminde endüstri mühendisliği projesi dersinden, bahar döneminde ise bitirme projesi dersinden başarılı bir şekilde geçmek durumundadır. Birbirinin devamı niteliğinde olan bu iki derste öğrencilerimiz, derslerde edindikleri teorik bilgileri gerçek işletmelerde uygulayarak pratiğe dönüştürmekte ve sektöre daha dinamik bir şekilde hazırlanmaktadır.

Bu kapsamda her yıl bahar döneminde öğrencilerimiz 2 dönem boyunca çeşitli işletmelerde yaptıkları uygulamaları ve bu uygulamalar sonucunda edindikleri sonuçları değerli öğretim üyelerimizden oluşan jüri önünde sunmakta ve derslerini tamamlamaktadır.

2018-2019 eğitim öğretim yılında 28-30 Mayıs tarihleri arasında yapılan bitirme projesi sunumları başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Mezuniyet aşamasına gelmiş tüm öğrencilerimize şimdiden başarılar dileriz.