Endüstri 4.0 ve İnovasyon Konferansı

İstannbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Endüstri Mühendisliği Bölümü tarafından 2 Mayıs 2019 Perşembe Günü ‘Endüstri 4.0 ve İnovasyon Konferansı’ düzenlendi.

Endüstri Mühendisliği bölümü tarafından 2 Mayıs 2019 Perşembe günü düzenlenen “Endüstri 4.0 ve İnovasyon Konferansı” öğrencilerin vizyonuna katkı sağlayacak, bakış açılarını genişletecek, farklı alanlardaki uzman kişilerin konuşma yaptığı etkinliğimiz İGÜ MMF D-309 dersliğinde gerçekleştirildi.

Konferansa konuşmacı olarak,
Karayel Kevser Isı Grubu İsmail Bülent, Türkiye Bilişim Sektörü Dernekleri Federasyonu Genel Sekreteri Mustafa Çalış ve Öğretim Görevlisi Remzi Durmuş katıldı.

Konferansa konuşmacı olarak katılan uzmanlar girişimcilik, endüstri 4.0, nesnelerin interneti, inovasyon, dijital dünya, karanlık fabrikalar, yapay zekâ, nano teknoloji konuları ile ilgili bilgi ve deneyimlerini aktardı.

Başta öğrencilerimiz olmak üzere bölümümüze ve okulumuza katkıda bulunmuşlardır. Konferansımıza katılarak destek veren konuşmacılarımıza teşekkürlerimizi sunarız.