Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

İGÜ Endüstri Mühendisliği Lisans Programı TYÇ logosu kullanım hakkı kazanmıştır

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi çatısı altında 2011 yılından beri eğitim öğretim faaliyetlerini yürüten Endüstri Mühendisliği Lisans Programı yeni bir başarıya daha imza attı. 2019 yılında uluslararası akreditasyon kuruluşu "Accreditation Board for Engineering and Technology” (ABET) tarafından tarafından 6 yıl süreyle akredite edilen Endüstri Mühendisliği Lisans Programı bu kez de 9 Mayıs 2024 tarihi itibariyle Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi – TYÇ’ ye yerleştirilmiştir. Yoğun ve sistemli bir çalışma sürecinin ürünü olan bu başarıdan dolayı Endüstri Mühendisliği Lisans Programı ana bilim dalı başkanlığını ve öğretim elemanlarını tebrik ediyoruz.