İGÜ Yaz Gençlik Akademisi Ergo-Parkur ile Zaman Etüdü-2

2017-2018 Yaz Gençlik Akademisi kapsamında 11.07.2018 tarihinde Bölümümüz tarafından lise öğrencilerine Ergo-Parkur yarışması düzenlenmiştir.

10.07.2018 tarihinde Arş. Gör. Gökçe Kılıçkaya ve Arş Gör. Nurdan Yıldız tarafından yapılan etkinliğin bir devamı niteliğinde olan bu etkinliğin başında Bölüm Başkan Yardımcımız Prof. Dr. Ramazan Yaman gerek Endüstri Mühendisliği gerekse Bölümümüz hakkında bilgi vererek katkıda bulunmuştur. Ergo-Parkur yarışmasında bazı aletler değiştirilerek parkur ikinci gününde zorlaştırılmış ve öğrencilerden bu parkurun tamamlanması istenmiştir.

Etkinlik sonunda yapılan röportajda konuşan Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Kenan Özden Bölüm hakkında bilgi verdikten sonra yapılan etkinliğin faydalarını dile getirmiştir. Etkinliğe katılan tüm öğrencilere tekrar teşekkür ederiz.