İşe Alım ve Mülakat Teknikleri Semineri Düzenlendi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrenci kulübü önderliğinde "İşe Alım ve Mülakat Teknikleri" semineri düzenlenmiştir.

20 Nisan 2021 Salı günü saat 13.00-15.00 saatleri arasında Endüstri Mühendisliği Bölümü öğrenci kulübü önderliğinde "İşe Alım ve Mülakat Teknikleri" ile ilgili online (çevrim içi) seminer gerçekleştirilmiştir.

Ayşegül Yılmaz ve Veysel Gündüz seminere konuşmacı olarak katılmış, bilgi ve deneyimlerini öğrencilerimizle paylaşmıştır. Düzenlenen bu etkinlik, mezuniyetlerine az kalmış öğrencilerimiz başta olmak üzere öğrencilerimizi sektör temsilcileri ile buluşturarak kariyer hedefleri, CV hazırlama, mülakat teknikleri vb. ile ilgili farklı bakış açıları kazanmalarını sağlamıştır.