Makine Mühendisleri Odası ve etkinlikleri ile ilgili tanıtım ve söyleşi toplantısı

8 Aralık 2016 Perşembe günü Endüstri Mühendisliği Bölümü'nün başta 1. sınıf olmak üzere tüm sınıflarından istekli öğrenciler ile Bölüm Öğretim Elemanlarına yönelik olarak Makine Mühendisleri Odası ve Etkinlikleri ile İlgili Tanıtım ve Söyleşi toplantısı düzenlenmiştir. Etkinlik MMO Endüstri Mühendisliği İGÜ Öğrenci Komisyonu Başkanı Fatih Koca tarafından organize edilmiştir.

Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kenan Özden tarafından, MMO konuşmacıları tanıtılmış ve MMO’nun iş yaşamı, mesleki gelişme ve imza yetkileri konusundaki anlam ve önemi anlatılmıştır. MMO Denetleme Kurulu Üyesi Mak. Müh. Aydın Güçkıran tarafından MMO, Odanın mesleki ve bireysel gelişim etkinlikleri ile mühendislik etiği konusunda tanıtım ve söyleşi yapmıştır. MMO Beylikdüzü Şubesi Teknik Personeli Mak Müh Burcu Akbalık tarafından seminer, kurs, staj, teknik gezi gibi konulardaki etkinlikleri ve işbirliği olanakları konusunda söyleşide bulunulmuştur. Aynı gün Tanıtım ve Söyleşi etkinliği öncesinde sabah 10.00’da MMO standı açılarak, mesleki yayınlar tanıtılmış ve İGÜ Öğrenci Komisyonu tarafından öğrencilerin “Öğrenci Üye” statüsüyle  kayıtları yapılmıştır.