MMO ile İleri Excel Eğitimi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Endüstri Mühendisliği tarafından 07.03.2017-16.03.2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen Microsoft Excel eğitimi Salı ve Perşembe günleri saat 17.30-20.30 arasında toplam 12 ders olacak şekilde 2 haftada tamamlanmıştır.

Etkinlik, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Kenan Özden ve Makine Mühendisliği Odası İGÜ Öğrenci Komisyonu başkanı Fatih Koca tarafından düzenlenmiştir.

“Excel Eğitimi” etkinliği ile derslerde ve mesleğinde sürekli analiz, sentez ve raporlama işlevleriyle iç içe olan Endüstri Mühendisliği Öğrencilerine bireysel gelişimleri konusunda katkı sağlanmış olup eğitimi veren Marmara Üniversitesi Öğretim Gör. Eyüp Emre Ülkü'ye teşekkür ederiz. Meslek yaşamlarında sıklıkla kullanacakları bu program eğitiminin öğrencilerimize yararlı olmasını diliyoruz.