Sektör Günleri

Alanında Uzman kişilerin büyük firmaların yöneticiliği yapmış (Koç Holding, Ülker, Yıldız Holding, Vestel) konuşmacıların olduğu "SEKTÖR GÜNLERİ 2016" 5 sektör ve 5 konuşmacının katıldığı etkinlik 18 Nisan 2016 Pazartesi günü Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirilmiştir.

Öğrencilerin sektöre bir de yönetici gözünden bakması amacıyla yapılan etkinliğe, eski Yıldız Holding Başkan Yardımcısı Cafer Fındıkoğlu, VIA Management Solutions Kurucusu Kamil Bayar, Koç Holding Eski Yöneticisi, Sözcü ve Hürriyet Gazetesi Yazarı Ege Cansen, Amphenol Industrial Savunma Sanayi Türkiye ve Ortadoğu İş Geliştirme Müdürü Umut Adıgüzel ve Vestel Eski Genel Müdürü, Ekip Mapics Kurucusu Kazım Ülker konuşmacı olarak katılmıştır.

Stratejik yönetim ve planlama konularına değinen VIA Management Solutions Kurucusu Kamil Bayar; “Eğitim sadece kitaplarda yazan teorilerden ibaret değil. İş dünyasına gelen insanların aktarımları, deneyimleri yani pratikle teorinin birleştirildiği ve anlatıldığı bir ortam.” dedi. Etkinlik ile ilgili görüşlerine de konuşmasında yer veren Bayar sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu tür etkinliklerle gençler gelişimlerine katkı sağlamış oluyorlar aynı zamanda bizim için de gelişim aracı oluyor. Bunun artarak devam etmesi lazım. Arkadaşların görmediği gerçek dünyadan hareketle ne yapmaları ve ne yapmamaları gerektiği konusunu vurgulamaya çalışıyoruz. Sektörün ne istediğini sektörün içinden gelenler olarak onlara aktarıyoruz.”

İstanbul Gelişim Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtlayan konuşmacılara, etkinlik sonunda plaketleri taktim edildi. Ardından müzikli eğlence düzenlenen etkinliğe katılan öğrenciler, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.