Yılmaz Redüktör A.Ş. Teknik Gezisi - 2

İstanbul Gelişim Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Kulübünün eşgüdümünde Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İlkay Saraçoğlu ve Yrd. Doç Dr. Pelin Alcan’ın katılımlarıyla 05-06 Aralık 2017 tarihinde Yılmaz Redüktör Fabrikasına teknik gezi düzenlendi.

Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın ve dünyanın sayılı redüktör üreticilerinden olan Yılmaz Redüktör’ün Kıraç’da faaliyet gösteren fabrikasının üretim sahası ve üretim süreçleri incelendi. Endüstri mühendisliği öğretim üyelerimiz Yrd. Doç. Dr. İlkay Saraçoğlu ve Yrd. Doç. Dr. Pelin Alcan tarafından teknik ekibe ve insan kaynaklarına teşekkür plaketi verildi. Verdikleri teknik destek, sıcak karşılama ve konukseverlikleri için Yılmaz Redüktör’e teşekkür ederiz.