Mekatronik Mühendisliği

Erasmus+ Buddy Programı

Bahar dönemi süresince, üniversitemize çeşitli ülkelerden gelecek öğrencileri desteklemeye ve onlara yardımcı olmaya gönüllü öğrenciler arıyoruz!

Gönüllü Buddy, değişim programlarıyla gelen öğrencilere gönüllü olarak yardımcı olan kişidir. Buddy öğrencilerimizden aşağıda belirtilen görevler hiçbir zorlama olmaksızın sadece gönüllülük esasınca yapmaları beklenmektedir.

Bu programla birlikte uluslararası öğrencilerle iletişim kurarak hem yabancı dilinizi geliştirebilir hem de farklı kültürleri tanıyabilir ve kendi kültürünüzü de tanıtabilirsiniz. Bunun yanı sıra, önceden yurtdışı değişim programlarından yararlanmış öğrencilerimiz, tecrübelerini aktarabilecekleri gibi, değişim programlarından ileride yararlanmak isteyen öğrenciler de, uluslararası bir öğrencinin farklı bir ülkede nelere ihtiyaç duyabileceği konularında bilgi sahibi olup tecrübe kazanma şansı elde edebilirler.

Detaylı bilgi için tıklayınız.