Uçak Mühendisliği

Yaz Okulu Hakkında

Değerli Öğrencilerimiz,

Bölümümüz 2021-2022 yaz okulunda ders açmamıştır ve İGÜ'deki diğer bölümlerin açtığı dersleri alamıyorsunuz (matematik ve fizik gibi temel dersleri alabilirsiniz).
Yaz okulunda diğer okullardan ders alabilmek için formlar kısmından yaz öğretiminde başka üniversitelerden ders alabilme ile ilgili başvuru formunu doldurup, ders alacağınız okuldan alacağınız ıslak imzalı ders içerikleri ve  transkriptinizle birlikte MMF'ye elden teslim etmeniz ya da mail atmanız gerekmektedir. Eğer ders alacağınız okul ıslak imzalı ders içeriği vermiyorsa ders içeriklerini imzasız koyup bu durumu bildiren bir dilekçe (ders almak istediğim okul ders içeriklerini ıslak imzalı şekilde vermemektedir gibi) ekleypi başvurunuzu yapabilirsiniz.

Başka okuldan ders alırken en önemli kriter alacağınız dersin kredisinin İGÜ'deki krediden az olmamasıdır.
Ders kredisi eşit ya da büyük olmalıdır aksi halde ders alamazsınız.

Diğer okullardan en fazla 4 ders alabilirsiniz.

MMF e-mail :  mmf@gelisim.edu.tr
Yönergeler Linki :   https://gelisim.edu.tr/tr/yonergeler

NOT: Okul öğrenci maillerinize de ilgili bilgiler iletilmiştir.