Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği Staj Faaliyetleri

Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri tarafından hazırlanarak gönderilen Staj Formları ilgili Yönerge ve duyurulara uygun olarak eksiksiz şekilde bilgisayar ortamında hazırlanmalı, ayrıca Staj yapılmak istenen yerdeki Bilgisayar Mühendisine (inceleme sonuçlarına göre Yazılım, Elektronik, Mekatronik Müh.leri de kabul edilebilmektedir.) ıslak imza ile imzalatılmalıdır.

Eğer staj yapılmak istenilen yerde ilgili mühendisin imza yetkisi yok ise Staj yapılmak istenilen söz konusu kurumdan "XXX Öğrenci Nu.lı XXXX Öğrenciniz Firmamızda/Kurumumuzda XXX XXX kimlikli Bilgisayar Mühendisinin sorumluluğunda Stajını yapacaktır." şeklinde ayrıca yine Firma kaşe ve imzalı resmi bir yazı alınmalı ve imzalı Staj Belgesi ile birlikte onay için gönderilmelidir. Staj yapılmak istenen yerde eğer bahsedilen ilgili bir Mühendis yok ise Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığımızca Staj Onayı verilmemektedir.