Bilgisayar Mühendisliği

Bilgisayar Mühendisliği "Bilgisayar Projesi" Çalışmaları Uluslararası Standartlara" Uygun Olarak Devam Ediyor

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) Bilgisayar Mühendisliği "Bilgisayar Projesi" çalışmaları, ABET kriterlerine uygun olarak; "Görsel ve Tasarım" ağırlıklı ve "Uluslararası Standartlara" uygun olarak devam ediyor...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi (MMF) Bilgisayar Mühendisliği "Bilgisayar Projesi" değerlendirmeleri, 3(üç) ayrı sınıfta ve 6 (altı) Öğretim Üyesinden ve 1(bir) İGÜ Teknoloji ve Transfer Ofisi Üyesinden oluşan Jüri Heyeti tarafından, "1 Şubat 2020 günü Pazartesi" tarihinde online olarak yapılacaktır. Söz konusu çalışma son sınıf Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerimizin katılımı ile ve canlı olarak projelerini anlatmaları ve uygulamalarını çalıştırmaları suretiyle gerçekleştirilecektir. Konuyla ilgili olarak; öğrencilerimizin çalışmalarında içinde bulunduğumuz Bilgi Çağının güncel konulara yönelik; "Siber Güvenlik", "Doğal Dil İşleme", "Yapay Zeka", "Yapay Sinir Ağları", "Genetik Algoritmalar", "Bilgisayar Oyun Teknolojileri", "Mobil Uygulama Geliştirme" vb. alanlarında literatür çalışmalarına dayanan kod yazma vb. uygulama ağırlıklı çalışmalar yaptıkları görülmektedir. Söz konusu çalışmalarda; Bilgisayar Mühendisliği son sınıf Öğrencilerimize, Öğretim Üyelerimize, Araştırma Görevlilerimize ve her türlü teknolojik destek veren İGÜ Teknoloji ve Transfer Ofisine, "Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı" olarak başarılar diler, teşekkür ederiz.