Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

Bilgisayar Mühendisliği

Öğretim Üyelerimiz COST Programı'na Kabul Edildi

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Prof. Dr. Abdulsamet Haşıloğlu, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan Öztaş ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Şenol, Avrupa'nın önde gelen bilim ve iş birliği programı COST'a kabul edildi. Bu kabul, üniversitemizin bilimsel araştırma ve yenilik konusundaki başarısını ve uluslararası iş birliklerini güçlendirme potansiyelini göstermektedir.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyeleri Prof. Dr. Abdulsamet HAŞILOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ÖZTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ŞENOL, Avrupa’nın önde gelen bilim ve iş birliği programı olan COST’a (European Cooperation im Science and Technology) kabul edildi.

COST programı, bilimsel araştırmaların kalitesini artırmayı ve Avrupa genelinde araştırmacılar arasında iş birliğini teşvik etmeyi amaçlayan prestijli bir platformdur. Program kapsamında, Prof. Dr. Abdulsamet HAŞILOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ÖZTAŞ “A Comprehensive Network Against Brain Cancer” başlıklı projede ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ŞENOL “Behavioral Next Generation in Wireless Networks for Cyber Security” başlıklı projede yer alarak uluslararası iş birliklerini güçlendirerek ve yenilikçi çözümler geliştirilmesine katkıda bulunacaklar.

Prof. Dr. Abdulsamet HAŞILOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Oğuzhan ÖZTAŞ ve Dr. Öğr. Üyesi Mustafa ŞENOL’un bu programa kabul edilmeleri, üniversitemizin bilimsel araştırma ve yenilik konusundaki başarısının bir göstergesidir. Bu önemli gelişme, üniversitemizin uluslararası arenada daha görünür olmasına ve araştırma kapasitesinin artmasına büyük katkı sağlayacaktır.

Öğretim üyelerimizi bu önemli başarılarından dolayı tebrik ediyor, COST Programı kapsamındaki çalışmalarında başarılar diliyoruz. Araştırmalarının ve iş birliklerinin başarılı sonuçlarını sabırsızlıkla bekliyoruz.