Elektrik Elektronik Mühendisliği

"Kırılma Noktası" Etkinliği Hakkında Duyuru

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, YÖNTEK Öğrenci Klübünün düzenlemiş olduğu etkinliğe tüm öğrencilerimiz davetlidir. Öğrenci Klübümüzün duyurusu aşağıdaki gibidir.

📍Etkinlik Adı : *Kırılma Noktası*
🗓️Etkinlik Tarihi : *21 Aralık 2023, Perşembe günü*
📌Yer : *İstanbul Gelişim Üniversitesi J Blok Mehmet Akif Ersoy Konferans Salonu*

Türk öğrenciler olarak gözümüz her zaman yükseklerde ve yükselen yeni nesil olma yolunda durmadan ilerlemekteyiz. Büyük hedeflere sahip Türkiye Cumhuriyeti’nin parlak nesli olarak üniversite hayatımızda, lise hayatımızda geçmişimizden aldığımız çeşitli tecrübeler, yolumuzu belirlememizde bize katkı sağlar. Bu sebeplerden ötürü Kırılma Noktası zirvemiz hayatlarında başarıya ulaşmış insanların çeşitli kırılma noktalarını biz gençlere aktarmalarını içerir.

Hepimizin hayatında birçok Kırılma Noktası vardır, peki bunlardan neler çıkarabiliriz? Konuşmacıların kırılma noktalarını dinleyeceğimiz zirvemize aşağıdaki linkten kayıt olabilirsiniz ✨

*Etkinliğimiz ücretsiz ve sertifikalıdır*