Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi

Endüstri Mühendisliği Kulübü (EMK) tarafından öğrencilerin vizyonlarını geliştirmeyi hedefleyen ve kariyerlerine yön vermek amacıyla iş dünyasının farklı alanlarında uzman kişilerin bir araya getirildiği 'Liderlik ve Girişimcilik Zirvesi' 30 Kasım 2017 tarihinde İstanbul Gelişim Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Etkinlik Nisanur DERİNOĞLU (EMK başkanı), Yrd. Doç. Dr. İlkay SARAÇOĞLU (EMK danışmanı), Prof. Dr. Kenan ÖZDEN (Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanı), Prof. Dr. Mustafa BAYRAM (Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı), Prof. Dr. Ali OKATAN (Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Rektör Yardımcısı)’nın açılış konuşmaları ile başlamış olup etkinliğe konuşmacı olarak:

Lale ŞAHİN                                VESTEL – Yenilik ve Projeler Müdürü
Zafer TERZİOĞLU                    BORUSAN – Borusan Manheim Genel Müdürü
Serkan EMİR                             hemen
yika.co – Co-Founder ACADEMY - Ceo
Berat ÖCAL                               T
ürkiye Girişimcilik Vakfı – Fellow-Girişimci
Ahmet ÖZBEK                           Invest Kovan – Mentor-Girişimci Eğitmeni

katılmıştır. Bu etkinlik ile süreç yönetimi, girişimcilik, mentorluk, proje yönetimi, yönetim ve liderlik, kişisel gelişim, genel iş hayatı, kariyer ve iş yaşamlarındaki basamakları çıkarken hangi süreçlerden geçtikleri, karşılaştıkları zorluklar, başarıları ve başarısızlıkları, deneyimleri, iş hayatında aldıkları riskler hakkında konuşmalarını gerçekleştirerek başta Endüstri Mühendisi adayı öğrenciler olmak üzere tüm katılımcı mühendislik adayı öğrencileri konuşmacıların birikimlerinden yararlandırmışlardır. Konuşmacılara plaket, İGÜ tanıtım materyalleri ve çiçek verilmiştir. Tüm konuşmacılara etkinliğe katılımlarından dolayı teşekkürlerimizi sunuyoruz.