Prof. Dr. Kenan Özden’in “Yönetim ve Organizasyon” kitabının 1. baskısı yayımlandı

Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Kenan Özden’in “Yönetim ve Organizasyon-Yönetim İşlevleri ve Örgüt Planlaması” isimli 360 sayfalık kitabı Papatya Bilim Yayıncılık tarafından Mart 2018 tarihinde basılmış ve raflardaki yerini almıştır.

Prof. Dr. Kenan Özden, kitabın önsözünde 1970’de başlayan subaylık, 1980 ve sonrasındaki akademik, işletmecilik ve üst düzey yöneticilik yaşamında edindiği deneyim ve bilimsel birikimler sonucu kitabın ortaya çıktığını belirterek kitabı şöyle tanıtmaktadır:

“Kitapta Yönetim ve Organizasyon konuları, yönetsel ve örgütsel alanlarda gerek işletmelerde ve gerekse silahlı kuvvetlerde (özellikle hava kuvvetlerinde) kullanılan çok sayıda form, uygulama, yönerge ve prosedür örnekleri eşliğinde işlenmiştir. Dolayısıyla kitap, Yönetim ve Organizasyon dersini zorunlu veya seçmeli ders olarak okutan yalnız Üniversite, Yüksekokul ve Harp Okulları programları için değil, aynı zamanda özel sektör işletmeleriyle kamu kesiminde kendini geliştirmek ve yükselmek isteyen çeşitli düzeydeki yöneticiler için de yönetim ve örgüt planlama konularında örnekler eşliğinde yararlanabilecekleri bir başvuru kaynağı niteliğindedir.”