Üreten ve Gelişen Endüstri Mühendisleri (ÜRGEM’16) Sempozyumu

Gelişen Endüstri sektörünün parlayan yıldızları ve Türkiye’nin genç beyinleri İstanbul Gelişim Üniversitesi’nde 21-22 Ekim 2016 tarihlerinde iki gün boyunca öğrencilerle buluştu.

Başta İstanbul Gelişim Üniversitesi, Hacettepe Üniversitesi, Uludağ Üniversitesi, Selçuk Üniversitesi ve Süleyman Demirel Üniversitesi iş birliği ile 2 gün boyunca yapılan organizasyonun açılış konuşmasını İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektör’ü Prof. Dr. Burhan Aykaç yaptı.

Etkinlik kapsamında; liderlik, altı sigma, endüstri sektörü, dijitalleşme, yöneticilik, inovasyon ve girişimcilik konuları masaya yatırılırken aynı zamanda organizasyon içerisinde sanat ve müzik sektörünün yıldız isimleri de yer aldı. Gün boyu süren programın sonunda birinci gün sanatçı Beyza Durmaz, ikinci gün ise sanatçı Aynur Aydın konuk oldu. Etkinlik boyunca öğrencilere tecrübe, deneyim ve bilgi birikimi ile yol gösteren konuklar ise şu şekildeydi; Borusan Genel Müdürü Zafer Terzioğlu, Coca Cola Saha Satış Yöneticisi Erdem Kahraman, Borusan Genel Müdürü Zafer Terzioğlu, Amphenol Genel Müdürü Hakan Saraçoğlu, Nielsen Genel Müdürü Erdem Tolon, Kom Fabrika Müdürü Utkan Uluçay, EKOL Lojistik İnsan Kaynakları Direktörü Berrin Yıldız Tavman, Lisi-Aerospace Üretim Müdürü İlker Aksoy.

Öğrenciler, başarılarıyla iş yaşamında üst basamaklara tırmanmış bu konuşmacıların birikim ve öğütlerinden yararlanmışlar; interaktif konuşmalar ve kahve arası sohbetleriyle Endüstri Mühendisliği, Yöneticilik ve İş Yaşamı ile ilgili olarak kafalarındaki pek çok soruya birinci ağızdan yanıt bulma fırsatını yakalamışlardır.