Memnuniyet ve Şikayetleriniz için   İGÜMER

TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Semineri Hk.

Değerli Akademisyenlerimiz,

Proje hazırlık aşaması, başvuru sırasında yapılacaklar ve daha pek çok detaylı bilgi için TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı hakkında çevrimiçi bir bilgilendirme seminerine daha sizleri davet etmekten memnuniyet duyarız.

Yıldız Teknik Üniversitesi Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi Sayın Prof. Dr. Cem Bülent ÜSTÜNDAĞ hocamızın davetimizi kabul ederek bizlerle birlikte olacağı seminerin moderatörlüğünü Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Sibel ZENGİN üstlenecektir.

Programın açılış konuşmasını Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve BAP Komisyon Başkanı Prof. Dr. Necmettin MARAŞLI Hocamız yapacak olup seminer iki oturum halinde gerçekleştirilecektir.

Detaylarını aşağıda ve ekteki afişte görebileceğiniz etkinliğe katılımınızı önemle rica ederiz.

📍Etkinlik Adı : TÜBİTAK 1001 Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Semineri

🗓 Etkinlik Tarihi ve Saati : 14 Ağustos 2024 , Çarşamba , 11.00

📌 Etkinlik Linki : https://meet.google.com/znx-tadn-cdt